Delikatesser i højeste kvalitet

Elsker du lækre delikatesser af høj kvalitet, og leder du efter en butik i Nordsjælland, hvor du kan forkæle dig selv og dine gæster med lækre oste, pølser og andre delikatesser? Så tag gerne en tur forbi vores butik i Helsingør. Her vil du kunne finde et stort og velassorteret sortiment af nøje udvalgte delikatesser og spændende tilbehør.

Vælg mellem mange nøje udvalgte delikatesser

Vi tilbyder blandt andet:

 • ​Oste
 • Pølser
 • Charcuteri
 • Sild
 • Laks
 • Hellefisk
 • Pålægssalater
 • ​Friske trøfler
 • ​Paté
 • Friskbagt brød
 • ​Alverdens andre delikatesser

Alt sammen perfekt til ostebordet, middagsbordet eller til en hyggelig tapas.

Hos Lynhjems Eftf. Ole Jensen ApS lægger vi stor vægt på god service og høj kvalitet. Derfor bliver du altid mødt af imødekommende og smilende personale, når du bliver betjent i vores butik i Helsingør. Vi har i alt 89 års erfaring, og det betyder, at vi kan give dig kompetent rådgivning og vejledning, uanset om du er på udkig efter nogle helt særlige delikatesser, som du ønsker at servere for dine gæster, eller om du blot er på udkig efter en god ost til dig selv.

Vi sammensætter også gerne en menu til dig, hvis du ønsker vores hjælp til dette, og vi sørger for en flot anretning på store spækbrætter.

Kontakt os og hør mere eller besøg vores butik

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment af velsmagende delikatesser, eller hvis du ønsker at høre mere om udvalget. Vi står også altid klar til at tage imod dig, hvis du vælger at besøge os i vores butik i Helsingør.

Har du spørgsmål?

Her kan du stille dine spørgsmål til os.
​Vi svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Fantastisk udvalg"

Den dejligste oste og tapas butik. Super lækker kvalitet, smilende og imødekommende betjening samt gode ideer og forslag til nye smagsoplevelser.

Kan varmt anbefales

Lars Laursen​

​★★★★★

"Klart anbefales"

Hooooold nu op! Såååå lækre oste!! Smagte 5 forskellige oste fra lynhjem, til en julefrokost i mandags, og de var ALLE fantastiske, på hver deres måde � kan klart anbefales! �

Janne Louise Hide​

​★★★★★

"Lækkerier for pengene"

Fantastisk udvalg af oste. Kompetent betjening og god atmosfære. Her får du virkelig lækkerier for pengene. Er du til ost, så tag en tur forbi Lynhjem!

Henrik Laursen​

Vil du vide mere?

Vi har i dag ca. 300 forskellige oste på lager og mange af dem kommer fra små gårdmejerier og gårde, der sætter en ære i at producere velsmagende kvalitetsoste, Du er altid meget velkommen til at komme ind og smage.

​Åbningstider

Mandag -Torsdag: 09.30- 17.30

Fredag: 09.30-18.00

Lørdag: 09.00-15.00

Søndag: Lukket

Skriv til os på lynhjem@mail.dk

eller ring på telefon: ​49 21 12 18

smileybanner_124

facebook-circular-logo  instagram

Her ligger vi

LYNHJEMS EFTF. OLE JENSEN ApS

CVR: 70585219

Stengade 19,
​3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning