Tapas i høj kvalitet​

cheese

89 års erfaring​

689

Vejledning til den bedste løsning​

good (1)

Tapas takeaway i høj kvalitet

Ønsker du at forkæle dine gæster med lækker tapas takeaway? Hos Lynhjems eftf. Ole Jensen ApS står vi klar til at servicere dig med et lækkert udvalg, der uden tvivl vil vække stor begejstring hos dine gæster.

Hos Lynhjems eftf. Ole Jensen ApS tilbyder vi tapas takeaway i høj kvalitet til kunder i Nordsjælland, for eksempel Helsingør og Hillerød. Vi har butik i Helsingør, som i dag drives af Gitte og Ulrik Sjøltov, henholdsvis datter og svigersøn af Ole Jensen.

Gennem mange år har vi serviceret kvalitetsbevidste folk fra området med et bredt udvalg af lækker tapas takeaway. Sætter du pris på velsmagende oste og andre specialiteter fra forskellige lande, kan du hos os opleve en kulinarisk oplevelse af en anden verden.

Vi serverer alt, hvad du kan tænke dig af spændende oste, pølser, skinke, samt mange andre unikke specialiteter som salater, patéer og oliven.

​Bestil tapas takeaway hos os

Har du et forestående selskab, en festlig begivenhed eller er der en hyggelig lørdag aften i udsigt, kan vi diske op med et væld af spændende og unikke specialiteter fra egne i hele verden.

Vi har et godt samarbejde med Arla, hvorfor vi er nogle af de ganske få butikker, der får lov at forhandle Arla Unika oste. 

Vi tilbyder kvalitet og god service ved din tapas takeaway

Hos os kan du altid forvente et højt humør, god service og tapas takeaway i høj kvalitet. Vi forsøger hele tiden at omgive os med et spændende udvalg af oste, pølser og meget andet, så du jævnligt kan få nye madoplevelser hos os.


Vi har en bred vifte af særligt udvalgte produkter, da vi kun vil tilbyde vores kunder det allerbedste.


Du kan bestille tapas takeaway hos os på telefon 49 21 12 18, hvis du bor i Helsingør eller i nærheden - ellers er du altid velkommen til at skrive til lynhjem@mail.dk

Vi ser frem til din bestilling.​

Se vores forslag her

​På udkig efter lækker tapas takeaway?​

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i bestilling? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Virksomhedsnavn & CVR

Lynhjems Eftf. Ole Jensen ApS

CVR: 70585219​