Tapas i høj kvalitet​

cheese

89 års erfaring​

689

Vejledning til den bedste løsning​

good (1)

Pølse-ostebord til enhver anledning

Hvad enten du mangler en lækker anretning til reception, fødselsdag eller nytårsaften, så er et pølse-ostebord altid en god idé. Her hos Lynhjems Eftf. har vi et bredt udvalg af forskellige lækre oste, pølser, patéer, skinker mv. Fælles for alle elementer er, at de er velsmagende og af høj kvalitet. I vores forretning vil du altid opleve god kundeservice, hvor dine ønsker kommer i første række.

pølse-ostebord

Vi har foreslag til to forskellige osteborde samt tapas. Såfremt du selv ønsker at sammensætte dit eget pølse-ostebord eller tapas., finder vi naturligvis ud af det.​

Bestiller du et pølse-ostebord hos os, slipper du for at skulle bruge tid på at lave og anrette mad, så du i stedet kan hygge om dine gæster hele aftenen. Vi laver anretninger, der både passer til store og små begivenheder.​

Se vores forslag her

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Helsingør eller til at kontakte os.

Ring på 49 21 12 18 eller skriv til lynhjem@mail.dk

Vi ser frem til at høre fra dig. 

​På udkig efter lækker tapas takeaway?​

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i bestilling? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Virksomhedsnavn & CVR

Lynhjems Eftf. Ole Jensen ApS

CVR: 70585219​