Mad i høj kvalitet​  |  87 års erfaring  |  Vejledning til den bedste løsning

Pølse-ostebord til enhver anledning

Hvad enten du mangler en lækker anretning til reception, fødselsdag eller nytårsaften, så er et pølse-ostebord altid en god idé. Her hos Lynhjems Eftf. har vi et bredt udvalg af forskellige lækre oste, pølser, patéer, skinker mv. Fælles for alle elementer er, at de er velsmagende og af høj kvalitet. I vores forretninger vil du altid opleve god kundeservice, hvor dine ønsker kommer i første række.

Sammensæt selv dit pølse-ostebord

I vores forretninger lader vi altid kunden selv sammensætte den anretning, der er brug for. Du har altså selv mulighed for at bestemme, om det skal være et pølse- og ostebord, eller om det udelukkende er et ostebord, du er interesseret i. Hertil kan du vælge forskelligt tilbehør til ost, så anretningen bliver en form for tapas.

Bestiller du et pølse-ostebord hos os, slipper du for at skulle bruge tid på at lave og anrette mad, så du i stedet kan hygge om dine gæster hele aftenen. Vi laver anretninger, der både passer til store og små begivenheder.​

Se vores forslag her

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Helsingør eller til at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon: 49 21 12 18, hvis du bor i nærheden af Helsingør.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

​Virksomhedsnavn & CVR

Lynhjems Eftf. Ole Jensen ApS

CVR: 70585219​