Mad i høj kvalitet​  |  87 års erfaring  |  Vejledning til den bedste løsning

Mad ud af huset i høj kvalitet

Ønsker du at forkæle dine gæster med lækker mad ud af huset? Hos Lynhjems eftf. Ole Jensen ApS står vi klar til at servicere dig med et lækkert udvalg, der uden tvivl vil vække stor begejstring hos dine gæster.

Hos Lynhjems eftf. Ole Jensen ApS tilbyder vi mad ud af huset i høj kvalitet til kunder i Nordsjælland, for eksempel Helsingør og Hillerød. Vi har butik i Helsingør, som i dag drives af Gitte og Ulrik Sjøltov, henholdsvis datter og svigersøn af Ole Jensen.

Gennem mange år har vi serviceret kvalitetsbevidste folk fra området med et bredt udvalg af lækker mad ud af huset. Sætter du pris på velsmagende oste og andre specialiteter fra forskellige lande, kan du hos os opleve en kulinarisk oplevelse af en anden verden.

Vi serverer alt, hvad du kan tænke dig af spændende oste, pølser, skinke, samt mange andre unikke specialiteter som salater, patéer og oliven.

​Bestil mad ud af huset hos os

Har du et forestående selskab, en festlig begivenhed eller er der en hyggelig lørdag aften i udsigt, kan vi diske op med et væld af spændende og unikke specialiteter fra egne i hele verden.

Vi har et godt samarbejde med Arla, hvorfor vi er nogle af de ganske få butikker, der får lov at forhandle Arla Unika oste. Du kan derfor se frem til mad ud af huset med Arla Unika på bordet.

Vi tilbyder kvalitet og god service

Hos os kan du altid forvente et højt humør, god service og mad ud af huset i høj kvalitet. Vi forsøger hele tiden at omgive os med et spændende udvalg af oste, pølser og meget andet, så du jævnligt kan få nye madoplevelser hos os.

Vi har en bred vifte af særligt udvalgte produkter, da vi kun vil tilbyde vores kunder det allerbedste.


Du kan bestille mad ud af huset hos os på telefon 49 21 12 18, hvis du bor i Helsingør eller i nærheden.

Vi ser frem til din bestilling.​

Se vores forslag her

​Virksomhedsnavn & CVR

Lynhjems Eftf. Ole Jensen ApS

CVR: 70585219​