​​Ring os op

Stengade 19, 3000 Helsingør​

Tlf.: 49 21 12 18

​​Ring os op

Lyngby Storcenter, 2800 Kgs. Lyngby

Tlf.: 45 88 74 03

​Netop nu

Så er det atter Mont d'Or tid

Mont d’Or er en sæsonost, som produceres i Jura bjergene i perioden fra 15. august til 31. marts.

Mont d’Or ligger i et svøb af granbælte, som har to funktioner. Dels holder det på ostens form, dels afgiver det en delikat smag til osten. Mont d’Or er en blød ost baseret på koens råmælk. Den har en hvid og sart ostemasse og en let røget smag, mens overfladen er lys og bølget. Nyd Mont d’Or som franskmændene gør det – naturel fra æsken med en Chablis eller Champagne eller prøv nedenstående opskrift!

Varm Mont d’Or

Fjern folien fra pakken. Mont d’Or osten skal forblive i sin trææske – låget tages af og sættes i bunden af trææsken.

Med en spiseske laves der et hul i midten af osten. Hæld hvidvin i hullet. Varm Mont d’Or i ovnen i vandbad ved 180º C i 30 minutter.

Serveres rygende varm med vores franske baguette. ​

​nytårsbordet

Hos Lynhjem finder du alle lækkerierne til nytårsbordet - sortfodsskinke, caviar, frisk trøffel, foie gras, laks røget på kirsebærgrene, spanske og italienske lufttørrede pølser samt selvfølgelig det største udvalg af spændende og lækre oste. Dertil lækre tapenader, pesto, oliven i løs vægt og meget meget mere….

Ikke alle de nævnte varer føres i forretningen i Lyngby

​arla unika

Arla Unika ostene er udviklet i samarbejde med kokke fra danske toprestauranter og ostehandlere. Sammen med Arla Unika får vi idéerne, og Arla Unika prøver sig frem og bliver ved og ved, indtil de har sat barren så højt, at de har et nyt produkt - et Unika. Arla Unika ostene sælges kun i udvalgte butikker.

Cremier de Delice

Cremier de Delice er en trippel creme ost lavet på komælk. Den stammer fra Bourgogne i det østlige Frankrig.

På ydersiden har den en flot hvid skimmel - næsten som fløjl. Cremier de Delice har en dejlig mild og fed smag.

Server den med friske jordbær eller hindbær.

80 års fødselsdag

Fredag den 14. september 2012 havde vi en konkurrence i forbindelse med vores 80 års fødselsdag.

Vægten på den udstillede emmentaler var 96,95 kg. Vinderen af en lækker oste- og delikatessekurv til en værdi af 1.000,- kr. blev Stine Anthony fra Espergærde. Vidste du iøvrigt, at for at fremstille en emmentaler på ca. 100 kg. skal man bruge 1000 l mælk.

Kom og smag på alverdens lækre oste. Fredag den 14. september fra kl. 15.00-17.00 byder vi i Helsingør på et stort ostebord med smags-prøver på et kæmpe udvalg af diverse lækre oste fra store dele af Europa.
Der vil ligeledes i samme tidsrum være smagsprøver på en god kraftig rødvin L.A. Cetto Nebbiolo 2006 fra Mexico samt en dejlig frisk Chardonnay hvidvin fra Chile.


Lørdag, den 15. september får vi besøg af vores slagter fra Højslev. Han byder på smagsprøver bl.a. de lækre spegepølser og vores gode leverpostej. Der vil selvfølgelig også være masser af gode tilbud både i Helsingør og i
Lyngby, se dem i vores annoncer i Lokalavisen Nordsjælland og i Det grønne Område.

Virksomhedsnavn & CVR

Lynhjems Eftf. Ole Jensen ApS

CVR: 70585219

Adresse & Postnummer

- Stengade 19, 3000 Helsingør

- Lyngby Storcenter, 2800 Kgs. Lyngby

Kontaktinformationer

Helsingør telefon: 49 21 12 18

Lyngby telefon: 45 88 74 03