Tapas ud af huset til fest og hyggelige aftener - lækker tapas takeaway

​Skal du servere tapas til fest i Helsingør eller en anden by i Nordsjælland? Hos Lynhjems eftf. er vi specialister i mad til fest og hyggelige aftener.

Her kan du få mad ud af huset til store og små festlige lejligheder, hvor du ønsker at imponere dine gæster med indbydende og smagfuld tapas ud af huset, der rammer plet.

Vi har et stort udvalg at vælge imellem i vores tapas takeaway, så der er noget for enhver smag, og der er masser af lækre fristelser fra hele verden.

​​​Når du bestiller mad til fest hos os - eksempelvis tapas ud af huset - er det allerede anrettet for dig. Du skal derfor bare stille an, og faktisk overhovedet ikke bekymre dig om noget som helst. Kvaliteten er høj ved vores velsmagende tapas takeaway, da vi udelukkende lever af tilfredse gæster, der anbefaler vores mad.

Bestil tapas ud af huset til fest - slip for at lave mad

Det kan være svært at være en god vært, samtidig med at du også skal kokkerere. Men med tapas til fest leveret fra os, kan du koncentrere dig om dine gæster.

Vi garanterer, at vi har et lækkert udvalg, der kan imponere. Tag for eksempel vores mange oste, blandt andet fra Arla Unika. Vi er nogle af de heldige udvalgte, der får lov at forhandle de eksklusive oste.

​Få styr på din lækre tapas takeaway i dag

Du bestiller mad til fest hos os på telefon 49 21 12 18 eller via bestillingsblanket. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din tapas takeaway.

Har du spørgsmål?

Her kan du stille dine spørgsmål til os.
​Vi svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Fantastisk udvalg"

Den dejligste oste og tapas butik. Super lækker kvalitet, smilende og imødekommende betjening samt gode ideer og forslag til nye smagsoplevelser.

Kan varmt anbefales

Lars Laursen​

​★★★★★

"Klart anbefales"

Hooooold nu op! Såååå lækre oste!! Smagte 5 forskellige oste fra lynhjem, til en julefrokost i mandags, og de var ALLE fantastiske, på hver deres måde � kan klart anbefales! �

Janne Louise Hide​

​★★★★★

"Lækkerier for pengene"

Fantastisk udvalg af oste. Kompetent betjening og god atmosfære. Her får du virkelig lækkerier for pengene. Er du til ost, så tag en tur forbi Lynhjem!

Henrik Laursen​

Vil du vide mere?

Vi har i dag ca. 300 forskellige oste på lager og mange af dem kommer fra små gårdmejerier og gårde, der sætter en ære i at producere velsmagende kvalitetsoste, Du er altid meget velkommen til at komme ind og smage.

​Åbningstider

Mandag -Torsdag: 09.30- 17.30

Fredag: 09.30-18.00

Lørdag: 09.00-15.00

Søndag: Lukket

Skriv til os på lynhjem@mail.dk

eller ring på telefon: ​49 21 12 18

smileybanner_124

facebook-circular-logo  instagram

Her ligger vi

LYNHJEMS EFTF. OLE JENSEN ApS

CVR: 70585219

Stengade 19,
​3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning